Lyxa till vardagen!

Blomleverans 
Idag har det varit fullt upp på jobbet, jag har kört leveranser hit och dit hela dagen. De flesta leveranserna har varit hem till folk men jag har också kört blommor till smarter marketings kontor i alvik! Det tycker jag är så roligt, att dom beställer blommor från oss ibland, tycker det är otroligt roligt när företag över huvud taget beställer blommor från oss. För att det visar att de bryr sig om sina lokaler, kollegor och arbetsmiljön som dom vistas i dagligen. Blommor gör att det luktar gott och dom är väldigt fina att se på, det kan ge en lite fridfullare känsla också! 

Jag tror seriöst att blommor är en del av ens välmående! Har du någonsin hört någon säga att han / hon inte tycker om blommor? Nej jag tänkte väl det, alla älskar blommor! Alla gillar att få fina blommor och alla gillar att ha blommor runt omkring sig. Den enda nackdelen med blommor på kontor och i allmänhet också är ifall någon skulle vara allergisk. Då kanske dom inte är så roliga att ha i sin närhet även om dom är fina att kolla på. 

Vardagslyx

Även de som beställer hem blommorna är värda en eloge, eftersom att dom lyxar till vardagen. Dom gör en vanlig tråkig tisdag mycket roligare. Att beställa hem blombud är ju som att skicka en present till sig själv. Lite som när man hittar en femhundring i vinterjackan när man plockar in den från förrådet igen! Här kommer några till tips om hur man kan lyxa till vardagen:

1. Duka för finmiddag varje kväll - med den finaste duken, ljus och vinglas
2. Bädda extra fint - med massa mysiga kuddar och plädar
3. Gör minst en ansiktsmask i veckan - en grön, så den ser extra bra ut på snapchat bilderna 
4. Avluta varje dag med ett långt varmt bad!